«Черкаські Мавпи» перемогли «Миколаїв» на останніх секундах

«Черкаські Мавпи» перемогли «Миколаїв» на останніх секундах

Напружений та видовищний поєдинок провели «Черкаські Мавпи» та МБК «Миколаїв». Поступаючись протягом усього матчу, черкаські баскетболісти на останніх секундах переломили хід гри й здобули перемогу: 65–66. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Черговий баскетбольний трилер за участю цих команд. Знову «Черкаські Мавпи» і МБК «Миколаїв» влаштовують драматичний та інтригуючий матч із цікавою кінцівкою.

На паркеті СК «Надія» «корабели» добре розпочали гру. Завдяки агресивним діям в захисті та на щитах, баскетболісти «Миколаєва» вже всередині першої чверті мали перевагу у шість очок. А до кінця періоду пішли у відрив на 10 балів: 17-7. «Мавпи» ж в атаці сподівалися на Станіслава Завадського. Центровий черкасців тримав команду у грі, здобувши 7 очок.

Програвши стартовий період (17-9), «Мавпи» почали наздоганяти. Вже на початку другої 10-хвилинки команда підтягнулася на відстань двох очок. Чудово з лави запасних вийшов Максим Мірошніченко: спочатку захисник втік у відрив, а потім здійснив перехоплення, яке завершилося черговими двома очками від Завадського – 17-15. У середині чверті команди потішили уболівальників результативною грою. Справжню перестрілку влаштували два Олександри – Шостуха та Кобець. Захисник «корабелів» здобував очки як після проходів, так і з дальньої відстані. Тоді як форвард «Мавп», у важливий момент, влучив два триочкових поспіль. На велику перерву команди пішли за 5-очкової переваги господарів – 37-32.

На старті третьої чверті «Миколаїв» здійснює ривок – 43-34. Але кінцівка чверті за «Мавпами». За дві хвилини до кінця періоду, Олександр Кобець знову забиває два дальніх поспіль і скорочує відставання до трьох очок. На фоні цього успіху черкасці впевнено розпочинають четвертий період. Герой матчу, Станіслав Завадський, ефектно згори виводить команду вперед – 52-53. Та ненадовго. Господарі паркету знову відриваються на комфортну відстань 7-ми очок – 62-55. Однак черкаські баскетболісти зібралися у потрібний момент і почали наздоганяти. Знову «вистрілили» найрезультативніші гравці матчу. Емоційний данк Станіслава Завадського та результативні атаки Олександр Кобця приголомшили суперника й спочатку наблизили «Мавп» у рахунку. А потім – вивели команду вперед. Цього разу востаннє. Далі були нервові заключні секунди гри. МБК «Миколаїв» мав шанс відігратися, та остання атака Шостухи була не точною. У підсумку 65-66. «Черкаські Мавпи» сильніші у цьому трилері.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x