Горбенко: «Навіщо руйнувати те, що будувалось роками?»

Горбенко: «Навіщо руйнувати те, що будувалось роками?»

Те, що сьогодні відбувається в країні – заздалегідь спланована акція. Адже люди, якими б не керували ззовні ніколи не захоплювали адмінбудівлі і, тим паче, не розпочинали бойові дії. В цьому переконана голова комісії з питань праці та соціального захисту населення Наталія Горбенко. Аргументи депутата Черкаської обласної ради чув власний кореспондент «Нової Доби».

– Мирна демонстрація в країні поступово переростає у бойові дії, які необхідно негайно припиняти, – каже Наталія Горбенко. – Я захоплююся витримкою і лояльністю, з якою до усього, що відбувається ставляться і Президент, і міліція. Ми прагнемо в Європу і в той же час ігноруємо закони країни, в якій живемо. Там це неприпустимо. Я неодноразово спостерігала за мирними демонстраціями і в Європі, і в Америці, які міліція швидко розганяє кийками! Але ж демократичні принципим за якими ми мали би жити, не в тому, щоби бити одне одного, а в тому, щоб чути! А що ми бачимо? Агресія нині проявляється чи не до кожного, хто має інші переконання чи «не такі» політичні погляди. Наприклад, деякі активісти черкаського майдану оголосили війну мені особисто. Чи не щодня я дізнаюся, що цькують представників Партії Регіонів з області. «Активісти» трощать таблички та рекламні щити партії і не тільки.

Депутат зізналася, що обурена подіями, що відбулися учора в Черкасах.

– Навіщо було нищити майно, яке будувалось роками, яке, врешті, належить громаді? Й зовсім незрозуміло, причин, з яких нищилися прапори України, і, щонайдивніше, області, – каже депутат.

Так звана революція ініційована радикалами. Якщо її не зупинити зараз вона матиме жахливі наслідки. Людям, які зараз беруть участь у радикальних акціях необхідно заспокоїтись, подумати і про себе, і про своїх дітей. А людям, які не вміють керувати натовпом за це краще і не братися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x