Торік черкаські підприємці отримали 874 ліцензії на право торгівлі алкоголем та тютюном

Торік черкаські підприємці отримали 874 ліцензії на право торгівлі алкоголем та тютюном

Упродовж 2015 року черкаським суб’єктам господарювання видано 874 ліцензії, з них 531 – на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 343 – тютюновими виробами. Також, платники подовжили період дії ще понад 1500 таких ліцензій. «Нова Доба» про це дізналася в ДПІ у м. Черкасах.

У січні цього року платники м. Черкас придбали 28 ліцензій та подовжили період дії 147 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Кошти від придбання таких ліцензій йдуть до місцевого бюджету. Так, протягом 2015 року за право здійснювати оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами черкаські платники сплатили до місцевого бюджету майже 11 млн. грн. Із цієї суми понад 7,4 млн. грн. сплачено за ліцензії на право роздрiбної торгiвлi зазначеними підакцизними товарами. Вже у січні місцевий бюджет отримав таких платежів в сумі майже 960 тис. грн. Про це повідомив начальник Державної податкової інспекції у м. Черкасах Антон Царюк.

Нагадуємо, що для своєчасного одержання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами платнику необхідно подати заяву з документами не пізніше, ніж за 10-15 днів до початку її дії, а продовження терміну сплати за ліцензію здійснювати за 10 днів до її закінчення.

Дія ліцензії призупиняється у разі несвоєчасної сплати чергового платежу за ліцензію, а поновлюється – у разі сплати заборгованості.

Детальні консультації щодо оформлення ліцензій можна отримати у фахівця ЦОП ДПІ у м. Черкасах за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, буд.235, тел. 32-11-27.

Графік роботи ЦОП ДПІ у м. Черкасах: понеділок, середа, п’ятниця – 09:00 до 18:00; вівторок, четвер – 09:00 до 20:00; субота – 09:00 до 16:00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x