Освіта впродовж усього життя – шлях до розвитку громади

Освіта впродовж усього життя – шлях до розвитку громади

4 лютого 2016 року, у четвер, об 11.00, у прес-центрі «Нової Доби» (м. Черкаси, вул. Хрещатик, 223) відбудеться прес-конференція «Освіта впродовж усього життя – шлях до розвитку громади».

Ця неформальна освітня програма, шлях до розвитку і примирення в українському суспільстві, дає можливість:
• оволодіти новими знаннями за допомогою різноманітних навчальних дисциплін (лідерство в житті громади, психологічна школа, громадські права та обов’язки людини, комунікації в громаді та громадський діалог, комп’ютерні курси та інші);
• ознайомитися з діяльністю громадських організацій та долучитися до їх роботи;
• підвищити якість свого життя та розкрити свій потенціал;
• реалізувати власні ідеї та досягти поставлених цілей;
• отримати консультації та підтримку професіоналів;
• знайти однодумців та обмінятися досвідом;
• адаптувати та інтегрувати різновікові соціальні групи у локальні спільноти.

Мета проекту: привернути увагу громадськості до важливості громадянської та волонтерської діяльності у вирішенні соціальних проблем місцевої громади та підвищення громадянської активності, сприяти розвитку громадянської активності всіх членів місцевих громад і розвитку громадянського суспільства у цілому.
Цільова аудиторія програми – активні черкащани, переселенці із східних регіонів, представники громадських організацій, керівники центрів дозвілля, що працюють в напрямку роботи з людьми літнього віку.
Представлятимуть освітню програму директор Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова та координатор Народного університету Мордвінов Сергій Інокентійович.

Проект «Освіта впродовж усього життя – шлях до розвитку громади» реалізується за сприяння Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради та обласної громадської організації «Академія наукових технологій» спільно з Навчально-науковим інститутом педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаською філією національного університету «Одеська юридична академія», Черкаською центральною міською бібліотекою ім. Лесі Українки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x