Півтора десятки крадіжок на рахунку 19-річного уманчанина

Півтора десятки крадіжок на рахунку 19-річного уманчанина

Уманські правоохоронці затримали молодика, на рахунку якого більше 15 кримінальних правопорушень. Юнак викрадав все, що мало матеріальну цінність та можна було продати.

До міліції зверталися місцеві жителі з заявами про те, що з їхніх домоволодінь, підсобних приміщень, автомобілів вчинено крадіжку. Речі, які викрадав зловмисник, були різні: від розфасованої в пакети кави до велосипедів, техніки та електроінструментів.

Відібрана максимальна кількість речових доказів на місцях вчинення злочинів, робота з показами свідків дали результат. Дев‘ятнадцятирічний раніше судимий житель міста Умань був затриманий «на гарячому» на одному з ринків міста під час продажу викрадених речей.

В міськвідділі він пояснив слідчому, що не так давно вийшов з місць позбавлення волі, але на шлях виправлення не став. Гроші на прожиття вирішив отримувати звичним шляхом – крадіжками. Злочини вчинював як вдень, так і в темну пору доби, проникав до житлових, підсобних приміщень, відчиняв дверцята автомобілів або викрадав речі просто з дворів містян. Крадене майно продавав або знайомим, або на ринках Умані. Отримані гроші витрачав на власні потреби. Загальна сума збитків становить близько 20 тисяч гривень.

Слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 і ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правоохоронці проводять перевірки щодо встановлення можливої причетності молодика до вчинення аналогічних злочинів на території міста та Уманського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x