Безоплатна правова допомога на Черкащині

Сьогодні для вирішення правових питань незахищених категорій населення – Міністерством юстиції України в м. Черкаси створено місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У разі необхідності звернення до суду та відсутності коштів на оплату послуг адвоката черкасці та жителі району можуть отримати безоплатну правову допомогу, що передбачає складення процесуальних документів та представництво інтересів у суді.

Такі особи можуть звернутися особисто або через свого представника до Черкаського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 221 (перехрестя вул. Гоголя та Кірова) або за єдиним телефоном безкоштовної «гарячої лінії»:
0-800-213-103.

Також на базі громадської організації «Волонтер Черкащини» з січня цього року відкрито Громадську приймальню, де кожен охочий має змогу отримати бекоштовні консультації з правових питань. Адреса громадської приймальні: м. Черкаси, вул. Смілянська, 23, оф. 42, тел.: (0472) 38-28-57,
(096) 390-16-56.

Безкоштовне консультування учасників АТО та членів сімей загиблих забезпечується Черкаським місцевим центром із надання БВПД спільно з ГО «Волонтер Черкащини» кожного І-го та ІІІ-го вівторка місяця на базі Реабілітаційного центру для учасників АТО КЗ «Черкаського обласного госпіталю для інвалідів війни ЧОР», що знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Ворошилова, 1. Охочі мають змогу отримати безкоштовну консультацію не лише стосовно теми пільг та соціальних гарантій, а й з інших цивільних, адміністративних та кримінальних питань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x