Канівчанин обікрав колишню дружину

Канівчанин обікрав колишню дружину

У Каневі наркозалежний пограбував свою колишню дружину, відібравши в неї сумку з коштами. Награбоване витратив на наркотики. За вчинене йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Канівського відділення поліції звернулася місцева 21-річна жителька з повідомленням, що її пограбували. Потерпіла розповіла, що біля під’їзду будинку її перестрів колишній чоловік. Між ними зав’язався конфлікт внаслідок чого, зловмисник вирвав з її рук сумку, в якій було 100 доларів США та 200 гривень.

Патрульні отримавши орієнтування, відшукали грабіжника на одній із вулиць міста. Як з’ясувалося в ході проведення досудового розслідування зловмисник наркозалежний, на злочин пішов через потребу коштів на наркотики. Підстерігши свою колишню дружину, чоловік вирвав з її рук сумку та зник.
За цим фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x