Вихованки студії «Сходинки» отримали перемогу на обласному конкурсі

Вихованки студії «Сходинки» отримали перемогу на обласному конкурсі

Творчі роботи вихованок відділу декоративно-прикладного мистецтва Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради перемогли на обласному конкурсі «Найкращий дитячий малюнок чи витинанка на Новорічно-Різдвяну тему». «Нова Доба» про це дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Мистецький захід організований Управлінням містобудування та архітектури Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаською обласною організацією Національної спілки архітекторів України. У конкурсі взяли участь діти зі всієї Черкащини віком від 4 до 14 років. Понад 70 витворів мистецтва було представлено на розгляд конкурсної комісії.

У віковій номінації від 8 до 14 років ІІ місце за художні роботи «Закохана Зима» та «Зимова казка» отримали вихованки Зразкової художньої студії декоративно-прикладного мистецтва «Сходинки» – Абрамчук Олександра та Метеля Аміна. П’ятирічна Данильченко Мілана, вихованка гуртка «Виготовлення сувенірів», за витинанку з ялинкою, прикрашену бісером здобула ІІІ місце у номінації «діти віком від 4 до 8 років».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x