Заступник прокурора відвідав колонії в області

Заступник прокурора відвідав колонії в області

Заступник прокурора області Юрій Ковтун в межах повноважень, з метою реалізації конституційної функції нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, відвідав Уманську виправну колонію №129 та Старобабанівську виправну колонію №92. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Під час візиту заступника прокурора області супроводжували начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян прокуратури області Сергій Іванов, начальник управління ДПтС в області Анатолій Грищенко та начальники колоній.

Юрій Сергійович звернув увагу на дотримання прав ув’язнених на належне матеріально-побутове та медико-санітарне забезпечення, здійснив особистий прийом засуджених, роз’яснив норми чинного законодавства та поспілкувався з останніми щодо умов їх утримання.

Крім цього, заступник прокурора області оглянув промислові та житлові об’єкти установ, місця проведення соціально-виховних заходів, медичні частини, дільницю посиленого контролю, їдальні та інші приміщення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x