Інвестори обговорювали з обласною владою деталі меморандуму

Інвестори обговорювали з обласною владою деталі меморандуму

Про реалізацію інвестиційного проекту з будівництва сміттєпереробного заводу йшлося на зустрічі в Черкаській ОДА. У ній узяли участь представники обласної та міської влади, а також компаній «OAK Utility Solutions and Development» (Бахрейн) і «КООР International UA».
Сторони узгоджували текст меморандуму про співпрацю. Як наголосили представники міської влади, Черкаси зацікавлені в будівництві сміттєпереробного заводу. Особливо зважаючи на переповнення власного полігону для твердих побутових відходів. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Це питання актуальне для міста, – зауважив заступник міського голови Черкас Юрій Гончаров. – Для нас, зокрема, важливо, щоб такий завод не спалював сміття, а сортував і переробляв. Тому це важливий пункт меморандуму. Опісля внесення решти правок ми повернемося до питання підписання меморандуму.

Подальше сприяння у втіленні інвестиційного проекту пообіцяв і голова Черкаської ОДА – у межах раніше підписаного меморандуму між інвестором і обласною владою. Нагадаємо, восени в Черкасах презентували цей проект із будівництва сміттєпереробного заводу. Його планують реалізувати винятково інвестиційним коштом. Загалом в області за рік накопичують близько 490 тис. тонн твердих побутових відходів. Площа тутешніх сміттєзвалищ уже сягнула 500 гектарів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x