У Мошнах відзначили річницю визволення

У Мошнах відзначили річницю визволення

6 лютого в залі Будинку культури села Мошни відбувся звітний концерт присвячений 72-й річниці визволення села від нацистських загарбників. У концертній програмі взяли участь колективи художньої самодіяльності Мошнівського будинку культури. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

Глядацький зал сповнився святковим настроєм та бурхливими оваціями. Прекрасні емоції всім присутнім подарували учасники народного аматорськго хору «Мошногори», вокальний жіночий ансамбль «Любисток», танцювальний колектив «Саламандра» та танцювальний колектив «Флейм». Масу позитиву глядачі отримали від цікавих постановок учасників драматичного гуртка та гуморесок Юрія Лугоцького. Публіка в захопленні завмирала від патріотичних пісень солістів будинку культури: Марини Биковець, Анджели Дяченко, Вікторії Бабич та Оксани Раскевич.

Святковий концерт запам’ятався незабутніми вокальними та хореографічними композиціями, тематичними піснями і хоровими творами. Щирими оплесками та словами вдячності глядачі проводжали зі сцени учасників художньої самодіяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x