Епідемпоріг перевищено в 12 районах області

Епідемпоріг перевищено в 12 районах області

В області на грип та застуду з 28 січня до 4 лютого захворіли більше 13 тисяч осіб або 1 % від загальної кількості населення. Про це «Нова Доба» дізналася в обласній санітарно-епідеміологічній службі.

З початку епідсезону станом на 5 лютого в області захворіло 112 340 осіб, а це становить 9 % від загальної кількості населення. Серед тих, хто занедужав на застуду чи грип – більше 5-ти тисяч дітей до 17 років (40,4%). Госпіталізовані 1 336 осіб (10,2% від числа захворілих).

На Черкащині рівень захворюваності поступово знижується, проте перевищення епідемічного порогу лишається на рівні 13,8 %. Епідемічний поріг перевищений у 12-ти районах: Чорнобаївському, Золотоніському, Шполянському, Маньківському, Катеринопільському, Уманському, Черкаському, Смілянському, Городищенському та Тальнівському районах, а також у Черкасах – 4,5% і Ватутіному – 3,9%.
За цей період зареєстровано 4 лабораторно підтверджених летальних випадки від ускладнень вірусу грипу А(H1N1-пандемічний): м.Умань, Маньківський, Тальнівський, Черкаський райони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x