Дублери «Черкаських Мавп» поступилися кіровоградцям

Дублери «Черкаських Мавп» поступилися кіровоградцям

Складний і вкрай важливий тур для «Черкаських Мавп-2». У Кіровограді черкасці зустрілися із «Золотим Віком». Обидві команди ведуть боротьбу за потрапляння у четвірку Вищої ліги. Дублери зазнали поразки у першому матчі спареного туру у Кіровограді. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

«Золотий Вік» – «Черкаські Мавпи-2» 92 : 73 (26 : 16, 23 : 17, 23 : 24, 21 : 16)

Місцевий паркет видався не щасливим для «Мавп». Дублери важко входили в гру й пропустили швидкий ривок від суперника. Так, протягом першої чверті господарі паркету лідирували з рахунком 13 : 0. До кінця періоду підопічні Володимира Чурсіна дещо скоротили. 7 очок у цьому відрізку гри здобув Олександр Кобець.

На старті другого періоду «Мавпи» скоротили відставання до 8-ми пунктів, і певний час трималися на цій відстані. Але кінцівка чверті – знову за «Золотим Віком». Капітан кіровоградців Богдан Сосой влучив низку важливих кидків. І на велику перерву команди пішли за рахунку 49 : 33.

У другій половині матчу ситуація особливо не змінилися. У третій чверті «Черкаські Мавпи-2» не дали суперникові відірватися в рахунку, але не більше. Кіровоградці впевнено виграють заключний період і завершують матч перемогою – 92 : 73.

Таким чином, «Мавпи-2» програють перший матч спареного туру. Спробують реабілітуватися за прикру поразку черкасці завтра. Матч цих команд стартує о 12.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x