Житель Драбівщини украв 6 тисяч гривень у товариша

Житель Драбівщини украв 6 тисяч гривень у товариша

У потерпілого злочинець викрав грошові кошти у сумі близько 6 000 гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції із повідомленням про крадіжку зателефонував 46-річний місцевий житель. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою та поспілкувались із заявником. Чоловік розповів, що з його підвального приміщення викрадено кошти, де він їх зберігав у схованці. Також господар домоволодіння вказав, що у вчиненні крадіжці підозрює свого раніше судимого товариша, який нещодавно приходив до нього та позичав гроші, які він виносив із підвального приміщення. Оглянувши місце події, працівники поліції розпочали перевірку.

У ході проведення подворового обходу працівники поліції дізнались, що в день крадіжки бачили чоловіка, який виходив із подвір’я потерпілого, опис якого співпадав з описом знайомого, наданим потерпілим. Правоохоронці затримали 30-річного зловмисника за місцем проживання його співмешканки. Підозрюваний зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та розповів, що до свого товариша приходив позичити грошові кошти та побачив, що він їх ховає у підвалі. Через декілька днів прийшов до нього та непомітно проник всередину, викрав гроші, які витратив на власні потреби.

За фактом крадіжки слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x