Дублери «Черкаських Мавп» у другому матчі здолали «Золотий вік»

Дублери «Черкаських Мавп» у другому матчі здолали «Золотий вік»

У другому матчі «Черкаські Мавпи-2» помстилися своєму суперникові. 78 : 102, у дуелі «Мавп» і «Золотого Віку» нічия 1 : 1. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

Друга гра

«Золотий Вік» – «Черкаські Мавпи-2» 78 : 102 (21 : 19, 16 : 19, 18 : 32, 23 : 32)

На другий матч черкаські баскетболісти вийшли налаштованими максимально. Підопічні Володимира Чурсіна з перших хвилин нічим не поступалися суперникові. Перший період завершився практично рівно – 21 : 19 на користь господарів. Схожа картина була і в другій чверті. «Мавпи» добре починають відрізок. Три очки Голіка, алей-уп від Руслова та Кобця й команда відриваються на відстань шести пунктів – 21 : 27. Втім, до великої перерви господарі паркету практично наздогнали – 38 : 39.
По перерві черкасці поступово перебрали гру до своїх рук. Як наслідок, до середини третьої чверті «Мавпи-2» здійснили якісний ривок – 44 : 56. Справжнім «домінатором» став Євгеній Балабан. Форвард раз-по-раз розбирався зі своїми суперниками й набирав очки з під кільця. А загалом Балабан завершить матч із ефектним дабл-даблом 29 очок, 20 підбирань! На такому куражі «Мавпи» довели третю чверть до 15-очкового гандикапу – 55 : 70.

А в заключній 10-хвилинці черкасці не лише втримали перевагу, а й збільшили її. У підсумку 78 : 102. Яскрава та впевнена перемога «Черкаських Мавп-2».

Володимир Чурсін, головний тренер «Черкаських Мавп-2»:

«Стосовно двох матчів: вчора не було самовіддачі в захисті. Не правильно страхували, не використовували свої сильні сторони в атаці. Вийшли не налаштованими на матч. Сьогодні ж виконали настанови на гру. Грали агресивно й чітко. Хороший матч провів Андрій Шаламов, багато забивав з під кільця, Олександр Кобець продемонстрував якісну реалізацію. Чудовий матч на рахунку Балабана. Він виконав усі настанови, багато грав один в один. Добре зіграли в захисті, коли потрібно, тікали у швидкий відрив. В інших випадках розігрували комбінацію до логічного завершення. Зіграли так, як повинні були і вчора. Також перекрили вчорашню різницю -19. Сьогодні виграли +24».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x