Геннадій Бобов надав допомогу дитячому садку на Городищині

Геннадій Бобов надав допомогу дитячому садку на Городищині

Орловецький дошкільний навчальний заклад «Сонечко», що на Городищині, розпочав свою роботу в жовтні 1988 року в новій світлій будівлі з великими ігровими кімнатами, відокремленими спальнями, світлими коридорами, буфетними, кімнатами для особистої гігієни. Заклад був розрахований на 160 місць, і на той час його відвідувало більше сотні дітей.

Та не встиг садочок поповнити свою навчальну й матеріальну базу, як розпочалися важкі 90-ті роки. Будівля велика, потужна, тож утримувати її було дуже важко. Але, незважаючи на складнощі, попередникам удалося зберегти заклад.
І на сьогодні в дитячому садочку створюються чудові умови для дітей: відремонтовано обладнання на ігрових та спортивному майданчиках, естетично оформлено подвір’я, укомплектовано спортивну та музичну зали, відремонтовано систему водопостачання, опалення, працює каналізаційна система, покращується матеріальна база. Нині ДНЗ «Сонечко» відвідує 44 вихованці.
Щоранку до садочка, як до другої домівки, поспішають дітлахи, яких радо зустрічають завідувач ДНЗ Валентина Лисаченко, досвідчені вихователі Наталія Жежер, Наталія Лисенко, Наталія Плужник, Галина Боговик та їхні помічниці. Дружній колектив дбає про авторитет закладу, тут проводиться належна навчально-виховна робота, створюється відповідне розвивальне середовище для дошкільнят.

Справжніми порадниками, критиками й помічниками є батьки маленьких вихованців садочка. Вони зацікавлені в розвитку своїх дітей як особистостей, тому завжди беруть активну участь у житті закладу: проведенні свят, розваг, ­естетичному оформленні груп та території, допомагають у покращенні матеріального середовища.
Але матеріальна база в основному є ровесницею закладу, тому й вимагає поновлення. Так, невеличкий і не зовсім новий холодильник у ДНЗ не завжди вміщує в себе всю необхідну продукцію. Тому члени батьківського комітету за підтримки керівництва садочка вирішили написати листа до народного депутата України Геннадія
Борисовича Бобова з проханням допомоги. Наш народний обранець відгукнувся на запит і допоміг у нинішній непростий час.

Тож сьогодні наша мрія здійснилася – тепер ми маємо новий сучасний холодильник, а отже, й змогу повністю дотримуватися норм зберігання продуктів відповідно до санітарних вимог. Працівники дошкільного навчального закладу, батьки, діти вдячні Геннадію
Борисовичу за підтримку освітян, за небайдуже ставлення до підростаючого покоління, його розуміння і добрі справи, які ніколи не розходяться з ділом.

Валентина Лисаченко, завідувач
Орловецького ДНЗ
«Сонечко»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x