Черкащани активно підтримали ідею нового музичного фестивалю «ГайдаFest»

Черкащани активно підтримали ідею нового музичного фестивалю «ГайдаFest»

Ініціатива черкаських активістів набрала півтори тисячі голосів від містян, – інформують на офіційному порталі Черкаської ОДА.
На початку лютого співорганізатор фестивалю «ГайдаFest» Анастасія Білецька розмістила на сайті петицію, в якій просила владу посприяти проведенню заходу, що неодмінно стане родзинкою Черкас.

Необхідну кількість голосів петиція набрала менше, ніж за тиждень. Схвальні відгуки організатори отримали не лише від черкащан, а й від мешканців інших областей. Багато хто вже давно шукав приводу завітати до нашого міста.

– Кожен з нас справді чекав, що ідея проведення «ГайдаFest\’у» зацікавить передусім черкащан, а вже й потім мешканців інших областей, – коментує Анастасія. – Однак про таку підтримку ми точно не думали! Організацій комітет приємно вражений такою активністю. Саме це дає стимул працювати далі якомога активніше і серйозніше.

Зараз організатори активно працюють над наповненням двох фестивальних днів. На офіційних сторінках у соціальних мережах оголошений початок набору учасників фестивалю. Усі охочі можуть заповнити анкету, а організатори обіцяють її розглянути.

Нагадуємо: «ГайдаFest» планують провести 23–24 липня в Долині троянд.

Марина Сухенко

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x