3 тисячі доз опію і виручку за наркотики знайшли у сумочці уманчанки

3 тисячі доз опію і виручку за наркотики знайшли у сумочці уманчанки

150 мілілітрів концентрованого ацетильованого опію, що дорівнює кількості понад 3 тисячі доз та грошові кошти у сумі 1100 гривень, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів, вилучили під час обшуку в Умані працівники Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності. Про це «Новій Добі» повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

До працівників надійшла інформація, що місцева 38-річна жінка розповсюджує наркотичні засоби на території міста Умань та Уманського району.

Поліцейські провели санкціонований судом обшук в її помешканні. У жіночій сумочці, що належала підозрюваній, було знайдено та вилучено 150 мілілітрів концентрованого ацетильованого опію, що дорівнює кількості понад 3 тисячі доз, та грошові кошти в сумі 1100 гривень, здобуті від незаконного обігу наркотичних засобів.

Від затриманої слідчі дізналися, що жінка в такий спосіб тривалий час заробляє на життя. З наркозалежними особами про зустрічі домовляється по телефону і потім збуває зілля. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до розповсюдження наркотиків та канал їх надходження.

Як повідомив начальник Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності Роман Панасюк, вилучені речові докази направлені на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x