Міліція вирішила відпустити неповнолітніх (Оновлено)

Міліція вирішила відпустити неповнолітніх (Оновлено)

З Соснівського райвідділу почали випускати тих затриманих, що є неповнолітніми. (Повний список цих дітей \”Нова Доба\” подавала нещодавно.) Про це повідомляє сайт «Прочерк» посилаючись на активіста Ярослава Нищика.

За його словами, до будівлі райвідділу міліції під’їхала вже третя швидка.

– З двадцяти осіб п\’ятнадцять шкутильгало. У них травми тулуба, ніг, голови. Одному поїхали зашивати голову, – повідомив Ярослав.

Нікому з затриманих не висували якихось звинувачень. Начальник райвідділу пообіцяв команді нардепа Даценка, що випустить абсолютно усіх затриманих і ніяких протоколів не буде складено, і затримання не матиме подальших юридичних наслідків.

– Чи дотримається слова, побачимо вже згодом, – каже помічник народного депутата Леоніда Даценка Тетяна Воронцова. – При цьому ніхто так і не зміг пояснити, чому молодь грубо затримували. Опозиція переконана, що таким чином черкащан просто хочуть залякати.

Це найбільше здивувало присутніх черкаських активістів. Вони припускають, що побиття відбулося з метою залякати жителів Черкас. Найближчим часом активісти хочуть поширити роздобуту інформацію про те, хто організовував подібний терор серед молоді в Черкасах.

Нагадаємо, що увечері 25 січня силовики почали ловити в центрі міста молодь, бити і забирати у райвідділ міліції. Пізно увечері під райвідділом міліції почали збиратися шоковані батьки затриманих. На місце також прибули нардеп Даценко, черкаські опозиціонери Юрій Ботнар та Анатолій Бондаренко тощо.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x