Черкаські студенти відзначили День закоханих

Черкаські студенти відзначили День закоханих

Студенти ННІ іноземних мов полюбляють святкувати День святого Валентина. Для них — це чудова нагода створити приємну святкову атмосферу за допомогою валентинок, проявити ніжність до коханих і теплі почуття то тих, хто поруч. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Студенти заповзято брали участь у вікторині про кохання, відгадуючи романтичні фільми та пісні, користувалися поштою кохання для таємних валентинок. У холі біля актової зали відбулася жартівлива «шлюбна церемонія».
На церемонію пари записувалися заздалегідь та серйозно готувалися. Активісти студради зробили все можливе, щоб ця подія була максимально захопливою, урочистою та наближеною до реальності. Студрада підготувала все: фату, краватку, весільні букети, свідоцтва про одруження та обручки. Виказати своє кохання або дружбу зголосилися 6 пар ННІ іноземних мов — закоханих або просто веселих друзів.

Під вальс Мендельсона студенти давали обіцянки, ставили підписи у свідоцтвах про шлюб на 3 дні, пили лимонад замість шампанського та кидали букети у гурт незаміжніх дівчат. Ось такими подіями запам’ятається їм святкування Дня святого Валентина у стінах рідного ННІ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x