Біля річки Золотоношка планують створити гідропарк

Біля річки Золотоношка планують створити гідропарк

Новій зеленій зоні для дозвілля золотонісців – бути. Після проведених початкових робіт з благоустрою торік, проект готового комплексу днями презентували у стінах Міськвиконкому. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Золотоноша».

Мова йде про потенційну рекреаційну ділянку у центрі міста на березі річки Золотоношка, що знаходиться біля старої насосної станції. Перезимувавши з думками, фахівці не лише сформували готове рішення, а й дещо змінили стратегію – відтепер зона ця закладатиметься у якості гідропарку.

З такими планами ділилися міські посадовці на зустрічі із золотоніськими депутатами обласної ради в суботу. У розширеному діалозі взяли участь верхівка виконкому (мер і заступники) та народні обранці – Владислав Кулініч, Віктор Полозов і Вадим Гайович. Також до обговорення долучились екс-депутати Володимир Дятченко та Олександр Некрасов.

Причина зібрання, котре віднині стане традиційним, із категорії приємних – безліч планів щодо розвитку міста, які потребують максимальної консолідації як громади, так і обраних нею представників до рад усіх рівнів. Наразі в якості найближчих перспектив лунають будівництво резервуару чистої води, нового полігону для твердих побутових відходів, реконструкція системи водопостачання, завершення обладнання центральної площі, будівництво центрального стадіону та багатофункціональних спортивних майданчиків.

Окрему пропозицію надав Владислав Кулініч. На його думку, центральну площу, думки щодо якісних змін якої лунають давно, необхідно нарешті якісно переобладнати під усі європейські стандарти. В першу чергу – асфальтове покриття.

Зачепили співрозмовники і тему реформи медичної системи, котра наразі викликає немало суперечок та оцінок фахівців різних рівнів.

Наступний етап – запрошення до спільної розмови очільників Золотоніського району. На жителів міста, в свою чергу, незабаром очікує презентація проекту гідропарку та громадські слухання стосовно його долі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x