Катеринополець украв двері із зачиненої адмінбудівлі

Катеринополець украв двері із зачиненої адмінбудівлі

У Катеринополі 40-річний місцевий житель через пошкоджене вікно потрапив у недіючу адмінбудівлю і викрав міжкімнатні двері. Викрадене хотів використовувати у власному господарстві. Розмір матеріальних збитків встановлюються. Його затримано, речовий доказ вилучено. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку дверей з приміщення недіючої адмінбудівлі. Працівники поліції, що прибули за викликом, оглянули місце події та вилучили виявлені речові докази.

У дворі 40-річного місцевих жителя вони побачили викрадену річ. Чоловіка було запрошено до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, він зізнався у вчиненому. Розповів, що у дворі робить каналізаційну яму і йому був потрібний матеріал, яким би він накрив її. Знав, що в пустуючій адмінбудівлі можна щось підшукати. Проник у приміщення через розбите вікно, викрав двері та перевіз їх додому велосипедом.

Речові докази вилучено. За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x