У Чорнобаї чоловіки змагалися з волейболу

У Чорнобаї чоловіки змагалися з волейболу

13 лютого в Чорнобаївському районному спортивному комплексі відділом у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з районним фізкультурно-оздоровчим клубом було проведено традиційний турнір з волейболу серед чоловічих командна «Пам’ять», метою якого є вшанування земляків, що присвятили своє життя спорту. Це вчителі фізкультури, інструктори по спорту, тренери, провідні спортсмени району. Відкривав турнір начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації – Володимир Авраменко. «Нова Доба» про це дізналася в Чорнобаївській РДА.

Глядачі мали можливість спостерігати запеклу боротьбу, яка тримала в напрузі всіх вболівальників. Рівна гра суперників проходила на високому рівні, де перемогу здобула команда з села Старий Коврай – капітан Ігор Дрига, друге місце у команди з селища Чорнобай – капітан Олександр Тарасенко, команда з села Лукашівки зайняла третє місцем – капітан Вадим Присяжнюк, почесне четверте місце у команди з села Лящівка – капітан Віталій Білецький. Переможець нагороджений кубком, дипломом, гравці грамотами, призери дипломами відповідних ступенів.

Також, цього дня відбулася особиста першість району з шашок. У результаті переможцем цих змагань став досвідчений шашкіст Юрій Серпутько, друге місце в Івана Сосунова, третє в Володимира Тарасенка – всі призери з селища Чорнобай, які були нагороджені дипломами відповідних ступенів від районної державної адміністрації та районної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x