Уманський НУС представлений на міжнародних агровиставках

Уманський НУС представлений на міжнародних агровиставках

Відкриття цьогорічного сільськогосподарського сезону в Україні ознаменувалося проведенням одразу трьох найбільших агропромислових виставок «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика», що проходили 10-12 лютого у київському виставковому центрі «Київекспоплаза». «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УНУС.

У форумі, організованому Київським міжнародним контрактовим ярмарком за підтримки Міністерства агрополітики та продовольства України, взяли участь понад 500 компаній-учасниць, 125 з яких – зарубіжні із 19 країн світу. Експозиції виставок уміщували три виставкові павільйони загальною площею 21 тис. кв. м.

Насичена ділова програма заходу представлена такими масштабними міжнародними дійствами як «День Франції в Україні», Британсько-український форум «Агробізнес майбутнього: інновації та підвищення ефективності», 7-й голландсько-український форум «Як досягти рентабельності картоплярства в економічних реаліях», нагородження переможців всеукраїнського конкурсу кращих брендів ресурсного забезпечення агрокомплексу «Агробренд-2016», а також рядом науково-практичних семінарів та конференцій від провідних українських та зарубіжних компаній щодо актуальних питань в галузі насінництва й технологій виробництва і переробки продукції рослинництва.

За запрошенням від компанії «Індустріальна група УПЕК» представники інженерно-технологічного факультету Уманського НУС на чолі із деканом Олександром Пушкою стали учасниками презентаційних заходів з нагоди представлення на українському ринку сільськогосподарської техніки нового продукту – причепа із самоскидним кузовом «Harvester» для транспортування і розвантаження зерна та інших вантажів спільного виробництва української фірми «Лозівські машини» (Лозівський ковальсько-механічний завод) та провідної британської компанії «Larrington Trailers». Презентація новинки відбулася 10 лютого на виставці «Зернові технології» у межах експозиції Лозівського ковальсько-механічний заводу (Харківська обл.), з яким Уманський НУС розвиває тісну співпрацю. Під час презентації головний конструктор заводу Олексій Гриненко розповів про переваги й конструкторські особливості нового агрегату та ідею створення ефективного технологічного проекту у співпраці з основним виробником машин такого типу у Британії.

Уманський НУС представлений на міжнародних агровиставках

У ході виставки представники Уманського НУС також взяли участь в організованій НВЦ «Консіма» Міжнародній відео-Skype конференції «Людина. Грунт. Трактор. Врожай» та заслухали інформацію із виробничого семінару «Сам собі елеватор» щодо підбору сховищ для зберігання зерна та власне монтажу й особливостей експлуатації силосів і технологічного обладнання для створення потужних комплексів сучасних високоефективних елеваторів, проведеного Міжнародною фінансовою організацією та спеціалістами канадської компанії «AGI».

Людмила Худік,
викладач кафедри процесів, машин та обладнання АПВ
(фото доцента Олександра Пушки)

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x