В Умані чоловік задушив свого батька

В Умані чоловік задушив свого батька

В Умані сп’янілий син задушив рідного батька. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження. Хлопця затримано та взято під варту. Триває досудове розслідування. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що за місцем проживання 55-річного уманчанина виявлено його тіло без ознак життя.

Зі слів родичів, господар помер від ушкоджень, які отримав внаслідок падіння з висоти власного зросту. Але за результатами судово-медичної експертизи, смерть потерпілого наступила внаслідок механічного асфіксії.

Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, до скоєного причетний 32-річний син потерпілого. Чоловіки спільно випивали.

Після того, як алкоголь скінчився, між ними виник раптовий конфлікт. Сп’янілий син задушив батька руками. Розуміючи, що останній не дихає, викликав швидку та правоохоронців. Щоб зняти із себе підозру, вигадав версію про падіння.

За даним фактом слідчими Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Відносно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x