Житель Золотоніщини украв 20 кілограмів металобрухту

Житель Золотоніщини украв 20 кілограмів металобрухту

Чоловік, шукаючи кошти на оковиту, обікрав подвір’я односельчанки. З території домоволодіння він викрав 20 кілограмів металобрухту. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Зранку до чергової частини Золотоніського відділу поліції зателефонував 53-річний житель одного із сіл району. Чоловік розповів, що кілька годин тому з подвір’я його матері невідома особа викрала металеві вироби.

Прибувши за викликом, правоохоронці оглянули місце події та вилучили речові докази. Біля подвір’я заявника, експерти виявили сліди, які привели правоохоронців до приймального пункту металобрухту. Спілкуючись із працівником, оперативні співробітники дізнались, що декілька годин тому до них приходив чоловік, який здав 20 кілограмів металобрухту. Під опис підозрюваного підпадав 51-річний місцевий житель ,його запросили до відділу поліції.

В кабінеті слідчого чоловік розповів, що шукаючи гроші на оковиту, вирішив обікрасти подвір’я односельчанки, знаючи, що на зимовий період там ніхто не проживає, проник на подвір’я та викрав металобрухт.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x