Дев’ять «Золотих відзнак» здобули черкаські танцівники

Дев’ять «Золотих відзнак» здобули черкаські танцівники

Дев’ять «Золотих відзнак» привезли до рідного міста вихованці Народного художнього танцювального колективу «Вікторія» Позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради. Юні черкасці взяли участь у щорічній церемонії нагородження кращих танцівників України «Золота відзнака» за версією АСЕТУ, що відбулася у Харкові. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Серед, майже, 500 номінантів на звання кращих претендували і 13 вихованців «Вікторії». За досягнення та плідну працю «Золотою зіркою» нагороджені Яремчук Дарина, Сухенко Вікторія, Кузьменко Анна, Дубінчук Євгеній, Матковська Вікторія, Могилевич Влад, Слізченко Вікторія. «Золота відзнака» – це своєрідний «Оскар» у танцювальному світі, що спонукає танцюристів до плідної праці, самовдосконалення, дає стимул для розвитку та творчості.

Талановиті танцівники також взяли участь у Чемпіонаті України із сучасного танцювального спорту (м. Харків), що є відбірковим на Чемпіонат Світу (Італія). Фіналістами та переможцями хореографічних змагань стали Яремчук Дарина, Кузьменко Анна, Сухенко Вікторія, Матковська Вікторія, Бойко Ірина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x