На Кам’янщині вшанували загиблих на Майдані

На Кам’янщині вшанували загиблих на Майдані

20 лютого 2016 року у Кам’янці біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбувся мітинг-реквієм з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні. Представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських об’єднань, молодіжних громадських організацій, політичних партій, громадськість міста, депутат обласної ради Сергій Воронов, прийшли сюди, щоб згадати трагічну сторінку новітньої України та вшанувати Героїв Небесної Сотні.

Перед присутніми виступив заступник голови райдержадміністрації Віталій Коваленко:
– Від тих трагічних подій, коли кожен з вас втратив найрідніших своїх людей, а вся Україна – найкращих своїх синів та дочок, сплило два роки. Та не минає – і ніколи не мине – глибокий біль від тієї безповоротної втрати. 2014 рік був тяжким для України роком, який забрав багатьох Героїв — справжніх українських героїв. Але їх життя були віддані не марно: вони стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним.
Нікого не залишило байдужим лунання пісні «Гей, плине кача…».

Представники місцевої влади та патріоти Кам’янщини вшанували пам\’ять загиблих героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x