Уманські поліцейські привітали колегу-ветерана з 90-річчям

Уманські поліцейські привітали колегу-ветерана з 90-річчям

З нагоди свята до ветерана органів внутрішніх справ Коваленка Федора Гнатовича з найкращими словами побажання завітали працівники Уманського відділу поліції. Відзначили, що ця людина слугує прикладом для теперішніх правоохоронців. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

19 лютого свій 90-річний ювілей святкував ветеран органів внутрішніх справ Коваленко Федір Гнатович. З нагоди цього свята до Федора Гнатовича з найщирішими привітаннями, квітами та подарунками завітали начальник Уманського відділу поліції Віталій Школенко та начальник відділу кадрового забезпечення Людмила Поліщук.

Ця людина заслуговує на неабияку повагу. Ще у далекому 1943 році він розпочав свою службу в лавах радянської армії. За участь у Великій Вітчизняної війні був нагороджений «Орденом червоної зірки», медалями «За бойові заслуги» та «За перемогу над Німечинною». У 1956 році Федір Гнатович продовжив службу в органах внутрішніх справ. Більше 25 років свого життя відав правоохоронній системі. За що неодноразово заохочувався державними та відомчими нагородами за бездоганну службу. Дослужившись до звання підполковник, пішов на заслужений відпочинок.

Ця людина слугує прикладом для теперішніх працівників поліції. Перебуваючи на відпочинку, Федір Гнатович продовжує підтримувати дружні зв’язки з бувшими колегами. Тому начальник Уманського відділу поліції підполковник поліції Віталій Школенко подякував йому та побажав заслуженому ветерану здоров’я, миру, а також довгих літ життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x