У Корсунь-Шевченківському районі молодик обікрав підприємство

У Корсунь-Шевченківському районі молодик обікрав підприємство

В одному із сіл Корсунь-Шевченківського району молодий чоловік украв з території місцевого товариства металеві запчастини до сільськогосподарської техніки. Його затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернулися представники товариства з обмеженою відповідальністю, що розташоване в одному із сіл району, та повідомили про крадіжку металевих запчастин до сільськогосподарської техніки.

Працівники поліції, що прибули за викликом, опитуючи місцевих жителів, дізналися, що декілька днів тому біля товариства бачили незнайомця, який щось видивлявся. Перевіряючи місцеві пункти прийому брухту, на одному з них правоохоронці знайшли викрадені металеві предмети та отримали опис чоловіка, який їх приніс. Його опис співпадав з описом, наданим мешканцями села. Було встановлено його особу. Ним виявився 23-річний місцевий житель.

Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Свої дії він пояснив безгрошів’ям та бажанням розважитися. Вдень він роздивився, де і що можна викрасти, а вночі вчинив крадіжку. Викрадене погрузив в мотоблок свого товариша і здав на брухт. Виручені кошти витратив на оковиту.

Речові докази вилучено. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x