Черкаський університет – другий на Всеукраїнській універсіаді

Черкаський університет – другий на Всеукраїнській універсіаді

Днями у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького урочисто підсумували результати XII Всеукраїнської літньої студентської Універсіади, у якій навчальний заклад виборов почесне II місце серед вищих навчальних закладів України у своїй категорії. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Привітали Черкаський національний начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, голова обкому Профспілки працівників освіти і науки України Ольга Жалдак, начальник Черкаського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Саприкіна, начальник відділу вищої і професійно-технічної освіти управління освіти і науки Черкаської ОДА Валентина Ткаченко, заступник начальника управління національного олімпійського комітету України у Черкаській області Іван Урста та інші.

Ректор Олександр Черевко особисто вручив студентам-спортсменам нагрудний знак «Почесна відзнака ректора». Серед нагороджених — чемпіон XII-ї Всеукраїнської літньої студентської Універсіади, багаторазовий чемпіон України, член національної збірної України з легкої атлетики Денис Нечипоренко, срібна та бронзова медалістка Універсіади, учасниця 28-ї Літньої Всесвітньої Універсіади-2015, що пройшла в Кванджу, Анастасія Сапсай, срібна призерка в змаганнях зі стрільби з лука Христина Хвиль, бронзовий медаліст, фехтувальник Олександр Каракай, бронзова призерка з легкої атлетики Ілона Кириченко.

Почесною відзнакою нагородили й голову спортивного клубу «Богдан» ЧНУ Володимира Химича.

Начальник Черкаського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Антоніна Саприкіна привітала ЧНУ ще й із абсолютною перемогою в обласній спартакіаді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x