У Черкаському планетарії діяв наркопритон

У Черкаському планетарії діяв наркопритон

Перевіряючи інформацію про місця, де здійснюється обіг та вживання наркотичних засобів працівники Четвертого територіального Управління Департаменту протидії наркозлочинності, виявили наркопритон, який обладнали в центрі міста Черкаси в будівлі планетарію. За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку у приміщенні планетарію правоохоронці виявили групу молодих людей в кількості восьми осіб віком від 22 до 28 років, які, за їхніми свідченнями, орендують частину приміщень планетарію та збираються там у нічний час для вживання наркотичних засобів. Удень заклад працює у штатному режимі та приймає учнівську аудиторію.

За даним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x