На Лисянщині на жінку влаштували розбійний напад

На Лисянщині на жінку влаштували розбійний напад

У Лисянському районі поліцейські затримали молодиків, які вночі вдерлися в домівку пенсіонерки, погрожуючи їй фізичною розправою, заволоділи грошима та мобільним телефоном. За вчинене їм загрожує позбавлення волі строком до дванадцяти років із конфіскацією майна. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Лисянського відділення поліції надійшло повідомлення від голови одного із сіл району про розбійний напад. Чоловік розповів, що в домівку місцевої 57-річної пенсіонерки вночі проникли невідомі, погрожуючи фізичною розправою, відібрали її 4 700 гривень та мобільний телефон.

На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу. У ході проведення оперативно-розшукових заходів нападників було затримано. Ними виявилися 26- та 24-річні молодики, які перебували в розшуку за скоєння злочинів на території інших областей.

Як з’ясувалося, зловмисники вночі проникли на горище домівки потерпілої, звідки спустилися в оселю. Не знайшовши у приміщенні нічого цінного, розбудили господарку й почали їй погрожувати, душити, бити та вимагати, аби пенсіонерка віддала всі грошові заощадження. Жінка показала грабіжникам місце, де вона зберігає кошти. Після того, як молодики забрали гроші, пригрозили жінці й зникли з місця події.

За даним фактом Лисянським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Молодиків затримано-та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x