Чергова хвиля мобілізації розпочнеться у березні

Чергова хвиля мобілізації розпочнеться у березні

Триватиме чергова хвиля мобілізації близько двох місяців. Перші військовозобов’язані 2016 року змінять призваних під час четвертої хвилі у 2015 році.

Попередній план призовної кампанії, а саме кількісний склад мобілізованих, місце несення служби, кількість військових спеціальностей вже відомий і доведений військовим комісаріатам. Відповідно нього проводиться робота щодо оповіщення, збору, організації роботи медичних комісій у військових комісаріатах. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Обласний військовий комісар Євгеній Курбет прогнозує, що сьома хвиля буде меншою за кількістю мобілізованих, але більш якісна за складом. Серед головних причин називає підвищення мотивації для служби у Збройних Силах, зокрема покращення харчування, військової техніки, озброєння, форми одягу та збільшення грошового забезпечення. Не менш важливою причиною, що вплине на якісний склад мобілізованих, є військова служба за контрактом. Саме контрактників першочергово набиратимуть у ЗСУ.

– Військові дії, поведінка агресора показали, що є необхідність залучати до служби свідомих людей та військових з досвідом, які будуть мотивовані служити у армії, – зазначив обласний військовий комісар Євгеній Курбет. – Перевага віддаватиметься фахівцям, що вже мають військову спеціальність, раніше служили у Збройних силах чи брали участь у АТО.

Чергова хвиля мобілізації розпочнеться у березні

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x