Масове вбивство собак у Катеринопільському районі розслідує прокуратура

Масове вбивство собак у Катеринопільському районі розслідує прокуратура

Катеринопільським відділом Звенигородської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному 23.02.2016 до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного відстрілу собак в межах смт. Єрки та смт. Катеринопіль за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Катеринопільським відділенням поліції Звенигородського відділу поліції ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на повне, всебічне та об’єктивне дослідження всіх обставин кримінального правопорушення.

По завершенню розслідування прокуратурою буде прийнято остаточне рішення в межах чинного законодавства.

Довідково: за знущання над тваринами, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів передбачене покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x