В Умані аматорські театральні колективи представили свої творчі доробки

В Умані аматорські театральні колективи представили свої творчі доробки

З метою активізації творчої діяльності любительських театральних колективів та з нагоди 25-ї річниці незалежності України в Черкаській області проводиться огляд-конкурс народних аматорських театрів, народних аматорських театрів малих форм та аматорських театральних колективів під гаслом «Свою Україну любіть». «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

Днями театральні колективи Уманського куща Черкащини виступали на сцені міського Будинку культури. В огляді-конкурсі взяли участь театральні колективи із Монастирищенського, Христинівського, Уманського районів та міста Умані. Усі вони присвятили свої творчі доробки ювілею нашої славної і незборимої України.

Умань, як і завжди, гідно представили театральні колективи уманського МБК: Народний аматорський театр малих форм та його підготовча студія «Золотий ключик» (художній керівник Марина Скибенко) та Народний самодіяльний драматичний театр (художній керівник Тетяна Мельник).

Переможці регіональних оглядів візьмуть участь у великому заключному театралізованому концерті, який відбудеться 13 березня в Черкаській обласній філармонії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x