На Канівщині дачного крадія затримали на гарячому

На Канівщині дачного крадія затримали на гарячому

В одному із сіл Канівського району чоловік намагався обікрасти дачне домоволодіння. На заваді його злочинним діям стали правоохоронці. Крадія затримано, його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Увечері до чергової частини Канівського відділення поліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив, що побачив, як до нежилого будинку заліз крадій. На вказану адресу негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення.

На місці події працівники поліції побачили, що в будинку вибито вікно, а на подвір’ї стоїть чоловік та складає викрадені речі в мішок. Побачивши правоохоронців, зловмисник намагався втекти, але був затриманий та доставлений до відділення поліції.

Як з’ясувалось, 35-річний місцевий житель раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Постійного місця проживання він не має, тому вирішив облаштувати собі тимчасове житло у нежитловому будинку. Протягом тижня з даного домоволодіння він викрадав металеві вироби, електроінструменти та інші речі домашнього вжитку та продавав їх, гроші витрачав на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділенням Канівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x