З новими черкаськими поліцейськими працюють психологи

З новими черкаськими поліцейськими працюють психологи

Основною задачею фахівців служби психологічного забезпечення ГУНП в Черкаській області є психологічне супроводження професійної діяльності особового складу. Тому навчання нових поліцейських проходить під їх пильним наглядом. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Реалізоване дане супроводження шляхом проведення тренінгових занять з психологічної підготовки, метою яких є формування у поліцейських навичок ефективної комунікації, оволодіння методами подолання конфліктних ситуацій, збереження оптимального клімату та позитивної атмосфери в навчальних колективах.

Окрім цього психологи залучаються до проведення лекційних та семінарських занять з психологічної підготовки патрульних поліцейських. При цьому, в обов’язковому порядку враховується досвід міжперсональних стосунків між громадянами та представниками нової патрульної поліції, що вже виконують службові обов’язки на вулицях інших міст України.

Здійснюється психологічний аналіз невдалих комунікативних актів, що спричинені як рядовим, так і керівним складом патрульної поліції. На базі отриманого матеріалу формуються альтернативні моделі комунікації, які в подальшому закріплюються як навички конструктивного спілкування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x