Жителі Черкаського району украли трактор, щоб поїхати по горілку

Жителі Черкаського району украли трактор, щоб поїхати по горілку

В одному із сіл Черкаського району двоє чоловіків напідпитку заволоділи транспортним засобом свого роботодавця та пошкодили бетонний паркан ферми іншого приватного підприємця. Їх затримано, вони дають покази. Про це «Новій Добі» повідомив Сектор комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділення поліції зателефонував 38-річний приватний підприємець та повідомив, що з території його ферми викрадено трактор. Через декілька хвилин до поліції звернувся інший приватний підприємець та повідомив, що невідомі трактором пошкодили бетонний паркан його підприємства.

На місці пригоди поліцейські з’ясували, що шкоди паркану завдали викраденим транспортним засобом. Вони затримали двох чоловіків у стані алкогольного сп’яніння. Ними виявилися 32- та 37-річний жителі одного із сіл району, що працювали на підприємця, у якого незаконно заволоділи транспортним засобом. З їхніх слів, вони вживали алкоголь на фермі, а коли оковита скінчилася, взяли трактор, щоб поїхати в крамницю за черговою пляшкою. Дорогою до крамниці водій не впорався з керуванням та в’їхав в паркан іншого підприємця.

За даним фактом Черкаським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x