Ольга Касьянова презентувала книгу про свою подорож до Парижа

«Пешком по Парижу в красных кроссовках» – це розповідь Ольги Касьянової про свою п’ятиденну подорож до Парижа. За цей короткий час їй вдалося обійти пішки столицю Франції, роздивитися всі місцеві пам’ятки та назбирати пригод для книги.

Ольга Касьянова, авторка книги «Пішки по Парижу у червоних кросівках»:
«У мене є друг, який постійно їздить світом. Він займається науковою діяльністю. Він мені говорить: «Приїдь, будь ласка, до мене в Париж». Коли ми оформили запрошення до Парижу, виявилось, що його переводять до Австрії. А в мене все готове для поїздки до Парижу. Я таки вирушила в подорож до столиці Франції. Приїхала просто погуляти 5 днів одна по Парижу. Хоча спочатку планували з другом попити вина.

Я чудово розумію, що моя книга не має суперлітературної цінності для нащадків. Вона одномоментна. Вона когось надихнула у Фейсбуці. Вона може надихнути людину, яка її візьме і просто погортає. Може хтось і справді подумає: «А що тут важкого? Може взяти невеличкий рюкзачок і поїхати до Парижа». Для подорожей багато не потрібно: лише твоє бажання і довіра до світу.
Я зрозуміла, що якщо я ще видаватиму якусь книжку, то вона не буде така, як ось ця. Адже вона маленька і тоненька. Надалі, якщо й презентувати щось людям, то більш фундаментальне.

У книзі є історія, яку я не писала у Фейсбуці. Це історія про місцевого жителя Парижу, такого кремезного чоловіка. Він дуже «гостинно» зустрів мене. Всі побоювання, які в мене були щодо Парижу – це транспорт і проблема з орієнтуванням на місці. Але я не очікувала підступу від людей. Так от, у книзі є описана ця невеличка історія: коли я, відверто кажучи, відгребла від місцевого населення за свою наполегливу поведінку.

Для того щоб їхати до Парижа, потрібна карта та годинка часу, щоб розібратися із транспортом. Париж – це не те місто, якому потрібно присвячувати дуже багато часу. Всі місцеві пам’ятки можна обійти за дуже короткий час. Людина, яка планує поїздку, може за три дні побачити все, що є в Парижі».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x