У Каневі засудили двох підлітків, які вкрали велосипед

У Каневі засудили двох підлітків, які вкрали велосипед

Вироком Канівського міськрайонного суду до 1 року позбавлення волі засуджено 14-річних хлопців: жителя с. Степанці Канівського району Черкаської області та с. Маслівка Миронівського району Київської області, за фактом таємного викрадення чужого майна (крадіжки), вчиненого за попередньою змовою групою осіб. Про це «Новій Добі» повідомили у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Так, досудовим розслідуванням установлено, що неповнолітні, перебуваючи поряд з приміщенням бару в селищі Степанецькому, діючи умисно, з корисливих мотивів, переслідуючи мету крадіжки чужого майна та скориставшись тим, що потерпілий залишив без нагляду поряд із вказаним приміщенням велосипед марки «Салют» вартістю близько 1700 грн., таємно викрали даний велосипед, чим завдали потерпілому матеріальної шкоди на вказану суму.

Під час судового засідання хлопці щиро розкаялись, шкодували про вчинене та не могли пояснити суду про причини скоєння ними кримінального правопорушення.

Суд, на підставі скерованого прокуратурою обвинувального акту, засудив неповнолітніх злочинців за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України до 1 року позбавлення волі та на підставі ст. ст. 75, 104 КК України звільнив останніх від відбуття покарання з випробуванням, встановивши кожному іспитовий строк терміном в 1 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x