Горбенко: «Батьки, слідкуйте за своїми дітьми!»

Горбенко: «Батьки, слідкуйте за своїми дітьми!»

Адже саме на молодь й неповнолітніх, на думку депутата Черкаської обласної ради націлилися організатори, які закликають брати в руки зброю, руйнувати адміністративні будівлі, боротися з правоохоронцями, пише у мережі «Фейсбук» Наталія Горбенко.

«Нині сотні батьків ридають біля приміщень судів, бо їхні діти, піддавшись на чужі провокації, відповідатимуть за скоєні злочини. Подіями на майдані вже давно ніхто не керує. Це автономний організм без лідерів. Для тих, хто на майдані давно байдуже майбутнє держави, бо вони руйнують її, з ненавистю палять її і готові бити будь-кого, хто запропонує мирний шлях і економічно виважений план розвитку країни.

Така ж ситуація виникла й стосовно бездумного зруйнування майна Черкаської обласної державної адміністрації. Скажіть, панове руйнівники, а наскільки збільшиться розмір соціальних виплат в області завдяки тому, що вже зламані всі столи на першому поверсі ОДА? Чи може спалені у вогнищі вішаки з гардеробної утворять нові робочі місця? Та мабуть розбиті вікна дозволять отримати більше субвенцій на ремонт доріг?

Насправді дійсно легше відламати ніжку в стільця, аніж присвятити кілька років на вивчення економічного розвитку світу, геополітичного становища України, дослідити досвід багатьох успішних країн та запропонувати мегапотужний проект розвитку України. Для цього ж треба думати, брати відповідальність, щодня працювати. А можна просто піти в адміністрацію відірвати портрет Президента України зі стіни… І що?

А щодо створення народних рад (між іншим у Черкасах ця тема теж гуляє у головах радикальних діячів). Так от, народні ради – це небезпечна політична бутафорія. Можна створити народну раду хоч і на кожній вулиці міста. Суть питання в тому, що жодний з ініціаторів таких рішень навіть двома словами не може описати, а що ж далі?» – пише Наталія Горбенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x