У Золотоноші затримали двох наркоділків

У Золотоноші затримали двох наркоділків

Поліцейські затримали двох наркоділків, які поширювали наркотичні засоби на території Черкаської області. Під час обшуків домоволодінь підозрюваних, правоохоронці виявили наркотики, підготовлені до збуту. Вилучене направлене на експертизу, триває досудове слідство. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

Працівниками Четвертого Управління Департаменту протидії наркозлочинності затримано двох 55- та 46-річного раніше судимих осіб, які займалися зберіганням та збутом наркотичних засобів на території міста Золотоноша та району.

Під час санкціонованих обшуків в їх домоволодіннях поліцейські виявили та вилучили в одного із підозрюваних особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований в кількості 20 мл., 200 грам макової соломки та 2 пігулки лікарського засобу – соннат. У помешканні іншого 46-річного золотонісця виявлено та вилучено дві півлітрові скляні банки з вмістом речовини рослинного походження та шість паперових згортків з вмістом тієї ж речовини. Всі речові докази направлені на експертизу.

Наразі продовжено проведення оперативно-розшукових заходів та необхідних слідчих дій з метою встановлення інших місць можливого зберігання психотропних речовин, а також підшукуються можливості та засоби до проведення документування злочинної діяльності осіб причетних до обігу психотропних речовин.

За даними фактами СУ ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x