Сьогодні в Черкасах прощатимуться з колишнім депутатом міської ради

Сьогодні в Черкасах прощатимуться з колишнім депутатом міської ради

Помер колишній депутат Черкаської міської ради Ігор Павлов. …Він пройшов горнило війни у Афганістані, обирався депутатом Черкаської міської ради, пліч-о-пліч разом із побратимами брав активну участь в житті Черкас та вирішенні найболючіших проблем міста. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Ігор Петрович 22 роки очолював міську спілку ветеранів Афганістану, а це значить – пропускав через своє серце всі болі учасників «афганських» подій, розділяв та вирішував їх проблеми та проблеми їх сімей.

Сьогодні в Черкасах прощатимуться з колишнім депутатом міської ради

За бойові подвиги та трудові досягнення Ігор Павлов був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, медалями «За відвагу», «Захиснику Вітчизни», нагородами Державного комітету України у справах ветеранів та Української Спілки ветеранів Афганістану(воїнів-інтернаціоналістів), інших ветеранських організацій.

Траурні заходи по похованню Ігоря Павлова відбудуться 10 березня 2016 року о 10.00 годині на Площі воїнів-інтернаціоналістів, біля пам’ятника загиблим в Афганістані та на міському цвинтарі № 4.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x