Черкасець напав з ножем на товариша через ревнощі

Черкасець напав з ножем на товариша через ревнощі

Тілесні ушкодження підозрюваний завдав потерпілому під час сутички, яка виникла через ревнощі до жінки потерпілого. Дії нападника кваліфіковані слідчим як умисне тяжке тілесне ушкодження, за що передбачено покарання до восьми років за гратами. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського відділу поліції від лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до них в заклад потрапив 39-річний житель одного із сіл Золотоніського району із проникаючим ножовим пораненням.

Під час перевірки поліцейські встановили, що чоловік отримав поранення від свого 57-річного знайомого, який проживає в місті Черкаси. Підозрюваного запросили до відділу поліції для дачі показів. Чоловік не став заперечувати своєї вини, він пояснив, що в той день до нього завітав потерпілий з жінкою, на ґрунті ревнощів між чоловіками виникла бійка. Коли гості вже збиралися йти, господар схопив кухонного ножа і наздогнав свою жертву в під’їзді та завдав удар ножем у спину.

Постраждалий госпіталізований та перебуває в тяжкому стані. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінально кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x