На Уманщині двоє дітей утекли з дому

На Уманщині двоє дітей утекли з дому

Залишивши домівку, двоє неповнолітніх дітей подолали відстань близько 40 кілометрів. Цілу ніч правоохоронці шукали зниклих братика та сестричку. Діток знайшли у придорожній лісосмузі. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

До Уманського відділення поліції звернулася жителька одного із сіл району. Заявниця повідомила, що двоє її неповнолітніх дітей пішли з дому і вже тривалий час відсутні за місцем проживання.

Жінка розповіла, що вже не одну годину намагалася розшукати їх самотужки. Проте пошуки не дали бажаного результату, тож звернулася по допомогу до правоохоронців. Для пошуку зниклих дітей було орієнтовано весь особовий склад відділу.

Працівники поліції знайшли 12-річну дівчинку та 10-річного хлопчика у лісосмузі уздовж автодороги сполучення Київ-Одеса.

Залишивши домівку, діти подолали відстань близько 40 кілометрів. Знайдених дітлахів правоохоронці доставили до Уманської районної лікарні. Після огляду лікарів з ними працюватимуть психологи.

За даним фактом Уманським відділенням поліції проводиться перевірка. Працівники поліції з’ясовують істинну причину такої поведінки дітей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x