Черкащани будуть мерзнути ще 4 дні

Черкащани будуть мерзнути ще 4 дні

28-29 січня в Черкаській області триватимуть сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с, на півдні країни місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, в окремих районах сильна, пориви вітру 25-30 м/с. На дорогах – ожеледиця, видимість обмежена. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДАІ Черкаської області.

Синоптики прогнозують, що 29-30 січня морози вночі посиляться до 21-26°, вдень до 14-19° морозу. За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, у Черкасах розпогодиться уже 30 січня. Сніг припиниться, а небо буде ясним. Проте морози слабшими не стануть. Холодна погода утримається і 31 січня.

Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням пам’ятати про особливості керування транспортними засобами у зимовий період.

Схвильовані погіршенням погодних умов і надзвичайники. У ДСНС України в Черкаській області зауважують: під час морозів значно збільшується кількість пожеж. За рік, що минув, в області трапилося 1085 пожеж на яких загинула 61 особа. Левова частина трагедій трапляється у приватному секторі. До трагедій призводить недбалість в експлуатації обігрівальних пристроїв та перевантаженння електромереж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x