На Драбівщині затримали дует домушників

На Драбівщині затримали дует домушників

З приміщення будинку зловмисники викрали телевізор, шість чавунних радіаторів та дві чавунні плити. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернулась 54-річна жінка. Вона розповіла, що проживає у місті Київ. Цього разу, коли приїхала навідатись до свого будинку у селі, виявила вибите вікно, а з приміщення викрадено телевізор, шість чавунних радіаторів та дві чавунні плити.

Проводячи подворовий обхід, правоохоронці з’ясували, що днями біля будинку потерпілої люди бачили автомобіль, а на її подвір’ї перебували двоє невідомих чоловіків, які виносили якісь речі з будинку. Оперативними заходами поліцейські відшукали автотранспорт, а потім і підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення. Ними виявились 31- та 46-річні жителі одного із сіл району. На подвір’ї одного із чоловіків правоохоронці виявили викрадені з будинку речі.

Слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x