Житель Кам’янщини украв у підлітка велосипед

Житель Кам’янщини украв у підлітка велосипед

Щоб полагодити свій велотранспорт, раніше судимий чоловік вкрав у підлітка велосипед. Сума збитків, яку він наніс потерпілому, складає близько 350 гривень. Його затримано, він дає покази. Про це «Новій Добі» повідомили в ГУ НП в Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Кам’янського відділення поліції звернувся 66-річний житель одного із сіл району. Пенсіонер розповів поліцейським, що його онук із друзями катався селом на велосипеді. На деякий час залишив двоколісний без нагляду, а коли збиралися їхати додому, то виявили, що транспортний засіб зник.

Працівники поліції, що прибули за викликом, оглянули місце події та опитали можливих свідків. Від них вони дізналися, що один із місцевих жителів їздить велосипедом, який за описом схожий на викрадений у підлітка. Було встановлено його особу, ним виявився раніше судимий 43-річний селянин. В розмові з підозрюваним правоохоронці з’ясували, що він йшов додому та побачив декілька велосипедів без нагляду. Взяв один з них, щоб полагодити свій транспортний засіб.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x