Черкаська майстриня потребує допомоги

Черкаська майстриня потребує допомоги

Допомоги небайдужих потребує талановита черкаська майстриня, мати двох дітей. У Наталії Урбан 9 років тому діагностували рак молочної залози, тоді після курсу хіміо- та променевої терапії і операції хвороба відступила, але до сьогодні.
Жінка продовжувала жити, працювати і навіть серйозно захопилася творчістю. Разом із донькою, вихованкою творчої студії «Сходинки» Багатопрофільного молодіжного центру, навчалися писати писанки, робити вироби із глини, створювати ляльки-мотанки. Навіть, почали брати участь у конкурсах, де займали призові місця та виставках.

Чоловік Наталії Урбан добровольцем пішов в АТО, нині він водій у саперній бригаді. Через стрес, що пережила жінка, хвороба повернулася. Обстеження показало, що метастази – у легенях, печінці, кістках. Звістка про рецидив приголомшила не лише саму хвору, а й родину. Жінці знову доводиться проходити курси хіміотерапії. Пройдено вже 8 курсів лікування.
Окрім чоловіка, маму намагаються підтримувати діти. Лікарі радять Наталії, аби таки здобути перемогу над тяжкою недугою, лікуватися у профільних медичних закладах Києва. Проте лікування не з дешевих, самостійно сплатити за нього сім’я не в змозі. Найпершими на допомогу відгукнулись бойові товариші чоловіка Наталії – вони зібрали 6 тисяч гривень на лікування. Але їх уже витрачено. Сім’я хворої сподівається на допомогу небайдужих містян.

Реквізити картки у ПриватБанку 5168 7572 6550 5729 Урбан Наталія Вікторівна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x